Teknoloji

OnePlus 7T Pro için sıra dışı pazarlama kampanyası

oneplus ohone piano 7t pro

OnePlus kısa süre önce Twitter üzerinden koyu bir görsel yayınlamış ve bu görselin altına “Yakında” notunu eklemişti. Bu paylaşım, pek çok kişiye şirketin yeni bir telefon çıkaracağını düşündürmüştü. Ancak paylaşımın OnePlus 7T Pro için hazırlanan ilginç bir pazarlama kampanyası için olduğu anlaşıldı.

OnePlus, 17 adet 7T Pro‘yu kullanarak OnePlus Phone Piano adını verdiği bir piyano hazırladı. Akıllı telefonları akıcı ve pürüzsüz bir piyano klavyesi oluşturacak şekilde birleştiren şirket, bu hamleyle OnePlus 7T Pro’nun ekran özelliklerine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

OnePlus 7T Pro’da 90Hz yenileme oranına sahip Fluid Display ekran teknolojisi bulunuyor. OnePlus, bu ekranın tepkiselliğinin bir piyaniste bile pürüzsüz bir deneyim yaşatacağını belirtiyor.

OnePlus 7T Pro ile yapılan piyano Avrupa turnesinde

OnePlus’ın bu piyanoyu gerçekte satışa sunma ihtimali yok denecek kadar az. Ancak OnePlus Phone Piano, hâlihazırda küçük bir Avrupa turuna çıkmış durumda. 10 Kasım’da başlayan turun ilk durağı, İngiltere’nin başkenti Londra oldu.

OnePlus Phone Piano’nun turu 12 Kasım’da Fransa’nın başkenti Paris’te, 14 Kasım’da Almanya’nın Rothenburg ob der Tauber şehrinde ve 16 Kasım’da da Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de gerçekleştirilecek performanslarla sürecek. Tamamı halka açık mekanlarda ücretsiz olarak yapılan bu etkinliklerde OnePlus Phone Piano’yu piyanist Karim Kamar çalıyor. OnePlus, performanslar sırasında izleyicilerden gelen şarkı isteklerinden bazılarının da çalınabileceğini belirtiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER