Manşetler

OnePlus 6T McLaren Edition 10 GB RAM ve 30W hızlı şarjla geliyor

oneplus 6t mclaren edition

OnePlus 6T McLaren Edition için resmi işaret bir süre önce verilmiş ve telefonun 11 Aralık’ta gözler önüne çıkacağı belirtilmişti. OnePlus ve McLaren arasındaki işbirliğinin ilk meyvesi olan akıllı telefonun tanıtımı, McLaren’in İngiltere’deki genel merkezinde gerçekleştirildi.

OnePlus’ın kurucularından Carl Pei; The Verge sitesine yaptığı açıklamada, McLaren 720S modeliyle test sürüşü yaptıktan sonra iki şirket arasında bir işbirliği yapmalarının kendisine mantıklı geldiğini belirtti. Hem OnePlus’ın hem de McLaren’in insanlar tarafından tanındığına dikkat çekti. Lüks ve hızlı bir araba almak isteyenlerin önünde çok sayıda seçenek bulunduğunu söyleyen Pei, gerçek bir sürüş deneyimi isteyenlerin McLaren’i tercih ettiğini ve benzer bir durumun OnePlus için de geçerli olduğunu ifade etti.

OnePlus 6T McLaren Edition‘ı farklı kılan unsurlar arasında göze ilk olarak kozmetik dokunuşlar çarpıyor. Akıllı telefondaki materyaller OnePlus 6T’nin standart versiyonuyla aynı olsa da, McLaren ile özdeşleşen Papaya Turuncusu renginin tasarıma incelikle işlenmesi telefona farklı bir hava katıyor. Buna ek olarak, telefonun parlak cam arka kapağına da karbon fiber bir doku eklendiği belirtiliyor. Akıllı telefonu satın alanlar, cihazla birlikte “Hızı Selamlayın” isimli özel kitaba da sahip olacak.

oneplus 6t mclaren editionMcLaren CEO’su Zak Brown, OnePlus’ın telefon tasarlamakta uzmanlaştığını ve tasarımın McLaren’den gelen küçük destekler dışında tamamen OnePlus’ın eseri olduğunu belirtti. Brown, McLaren olarak yazılım tarafında “içerik heyecanı” getirdiklerini de sözlerine ekledi.

OnePlus 6T McLaren Edition, standart 6T’nin özelliklerinin büyük kısmını muhafaza ediyor. Ancak orijinal modelde bulunmayan ve “hız” temasına uygun iki özelliğin varlığı dikkat çekiyor. Akıllı telefonda 10 GB kapasiteli bir RAM bulunuyor. Bu bellek kapasitesi 256 GB dahili depolama alanıyla destekleniyor. OnePlus, cihazın dünyada satışa sunulan ilk 10 GB RAM’e sahip cihaz olacağına dikkat çekiyor. Buna ek olarak, Warp Charge 30 olarak adlandırılan hızlı şarj özelliği de McLaren Edition’ın farkları arasında bulunuyor. Telefonun içindeki batarya hücresini iki parçaya ayıran OnePlus, böylelikle 30W hızlı şarj desteği sunuyor. Şirket, sadece 20 dakikalık bir şarj işleminin telefonun tüm günü çıkarmasına yeteceğini vurguluyor.

OnePlus 6T McLaren Edition, 13 Aralık itibarıyla ABD ve Batı Avrupa’da satışa sunulacak. Telefon kısa süre sonra da Çin, Hindistan ve İskandinav ülkelerinde raflardaki yerini alacak. Telefon ABD’de 699 dolar, Avrupa’da ise 699 avro karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER