Teknoloji

OnePlus 6T McLaren versiyonu 11 Aralık’ta tanıtılacak

oneplus 6t mclaren

Akıllı telefon üreticileriyle lüks ve hızlı otomobil üreticilerinin işbirliği yapması daha önce görülmemiş bir durum değil. Bu işbirliklerinin en yenisi OnePlus ve İngiliz süper otomobil üreticisi McLaren arasında gerçekleştiriliyor. Bu işbirliğinin duyursunu Twitter hesabı aracılığıyla yapan OnePlus, işbirliğinin ilk meyvesinin tanıtımı içinse 11 Aralık’ı işaret etti. Bu meyvenin OnePlus 6T McLaren versiyonu olması bekleniyor.

OnePlus’ın internet sitesinde McLaren ile olan işbirliğinin duyurusu için oluşturulan sayfanın uzantısının “mclaren-6t” olması da bu beklentiyi fazlasıyla kuvvetlendiriyor. Söz konusu sayfada “Hıza selam verin” sloganı göze çarparken, telefonun lansmanının yapılacağı yer ve zaman da gösteriliyor. 11 Aralık’taki etkinlik İngiltere’nin Woking şehrindeki McLaren Teknoloji Merkezi‘nde gerçekleştirilecek ve Türkiye saatiyle 12:30’da başlayacak.

OnePlus 6T McLaren versiyonuyla potansiyel kullanıcılarına neler vadedeceği konusunda henüz bir işaret vermiş değil. Ancak tasarımda McLaren’in geleneksel çizgisini yansıtan küçük dokunuşların yapılması ve zaten hızlı bir telefon olan OnePlus 6T‘nin mevcut versiyonlarından daha yüksek RAM ve dahili depolama alanı kapasitelerinin sunulması muhtemel görünüyor. Bu dokunuşlarla birlikte telefonun fiyat etiketinde yazan rakamın da McLaren markasının da eklenmesiyle birlikte artması şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER