Teknoloji

OnePlus 6T McLaren Edition turuncu rengiyle görüldü

oneplus 6t mclaren edition

OnePlus 6T McLaren Edition’ın 11 Aralık’ta beklenen resmi tanıtımı öncesinde bu telefonun sızan taslak fotoğrafları, önümüzdeki hafta içinde neyle karşılaşacağımızı açık bir şekilde gösteriyor.

Resimler daha önce pek fazla sızıntısını görmediğimiz, ancak sızdırdıkları da genelde doğru çıkan Ishan Agarwal tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı. Bunlara şüpheyle yaklaşmakta fayda var, ancak doğru çıkma ihtimali de yüksek görünüyor.

Fotoğraflar, önden bakıldığında standart OnePlus 6T gibi duran bir cihazı işaret ediyor. Su damlası biçiminde çentik ve geri kalan bölümleri tamamen kaplayan bir ekran tasarımını görüyoruz. Parmak izi okuyucusu ekranın içinde bulunurken alt kısımda ince bir çerçeve bulunuyor.

Ne var ki, McLaren Edition’ın arkası çok farklı görünüyor. Neredeyse tamamen siyah renkli yüzeyde karbon fiber benzeri bir desen de var. Bu, muhtemelen standart OnePlus 6T’de bulamayacağınız bir detay. Aynı zamanda turuncu renkli kenarlar veya Mclaren logosu da standart modelden farklılıklar olacak. Renk İngilizcede “Speed Orange” olarak adlandırılıyor. McLaren Formula 1 takımının resmi renginin de turuncu olduğunu bu noktada belirtmek gerekiyor.

oneplus 6t mclaren edition

Daha fazla RAM ve daha hızlı şarj

Sızan fotoğraflara ek olarak, kaynak daha önceki dedikoduları tekrarladı. Yani, OnePlus 6T McLaren Edition 256 GB dahili hafıza ve 10 GB RAM’e sahip olacak. Standart modelde ise 8 GB RAM bulunuyor.

Fotoğraflardan bir tanesinde “Warp Charge 30” ibaresi geçiyor. Bu, sadece 20 dakikada bir gün yetecek gücü sağlayacak hızlı şarj teknolojisi olmalı. Aynı zamanda normal OnePlus 6T’de gördüğümüz hızlı şarjın daha geliştirilmiş bir versiyonu gibi görünüyor. OnePlus 6T de sadece yarım saatte bir günü çıkaracak gücü sağlayan şarj teknolojisini barındırıyor.

Geri kalan teknik özelliklerle ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ancak bunların standart OnePlus 6T ile hemen hemen aynı olacağını tahmin ediyoruz. Yani, Snapdragon 845 işlemci, arkada 16 megapiksel ve 20 megapiksel kameralar ve 3700 mAh kapasiteli pili görebiliriz. Resmin geri kalanını 11 Aralık tarihinde göreceğiz.

oneplus 6t mclaren edition

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER