Manşetler

OnePlus 6T tanıtımı Apple etkinliği yüzünden bir gün öne çekildi

oneplus 6t

OnePlus kısa bir süre önce en yeni telefonu 6T’yi 30 Ekim tarihinde tanıtacağını açıklamıştı. Ancak şirket beklenmeyen bir hareket yaparak tanıtım tarihini bir gün öne çekti. Yani OnePlus 6T, 29 Ekim’de gözler önüne çıkacak. Çinli üreticinin bu karar değişikliğinin sebebi ise Apple‘dan başkası değil.

Apple bu hafta içinde 30 Ekim’de düzenleyeceği etkinliğin duyurusunu yapmıştı. Şirketin söz konusu etkinlikte yeni iPad Pro ile Mac modellerini ve Apple Pencil 2 gibi aksesuarları tanıtması bekleniyor. Apple ile aynı gün etkinlik düzenlemenin tüm şirketler için medya ilgisini çekme konusunda büyük bir risk olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

OnePlus da doğal olarak bu riskten kaçmak için etkinlik tarihinde değişiklik gerçekleştirdi. Kararını forumu üzerinden yayınladığı bir mesajla duyuran Çinli üretici, dünyanın dört bir yanındaki basın mensupları ve bazı sadık kullanıcılarının fikirlerine danışarak böyle bir kararın alındığını belirtti.

OnePlus 6T ile ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor

OnePlus 6T için resmi duyuru ilk etapta planlanandan bir gün erken yapılacak. Ancak bu tarih gelene kadar OnePlus’tan telefonuyla ilgili başka bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır. 6T’de kulaklık jakının olmayacağı, ekrana entegre parmak izi tarayıcısının bulunacağı gibi bilgiler daha önce OnePlus tarafından paylaşılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER