Manşetler

OnePlus 6T tanıtım etkinliğini izleyin – Canlı Yayın

OnePlus’ın yılın ikinci yarısına özel amiral gemisi Android telefonu OnePlus 6T bugün tanıtılıyor. Aslında OnePlus, tanıtım etkinliğini 30 Ekim’de düzenleyecekti. Ancak aynı güne Apple’ın bir etkinlik koyması nedeniyle şirket, yeni telefonunun tanıtımını bir gün erkene aldı.

OnePlus 6T, yılın ilk yarısında gelen OnePlus 6‘nın devamı niteliğinde bir telefon olacak. Ancak o telefona göre dikkate değer farklılılar da bekleniyor. Örneğin ekran büyürken, çentik alanı küçülüyor. Corning Gorilla Glass 6’nın kullanılması bekleniyor.

İşlemci Snapdragon 845 ile aynı kalacak, ancak 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza gibi tek bir seçenek göreceğiz. Arkada yine 16 ve 20 megapiksel çözünürlüklü, her ikisi de f/1.7 diyafram açıklıklı kameralar olacak. Önde ise 20 megapiksel, f/1.7 değerleriyle daha iyi bir kamera bekleniyor.

Parmak izi okuyucusunun da ekranın içine gömülmesi beklentiler arasında yer alıyor. Böylelikle OnePlus, diğer Çinli üreticilerin yolundan gitmiş olacak.

OnePlus 6T tanıtım etkinliği saat kaçta?

OnePlus yeni telefonunu 29 Ekim Pazartesi Türkiye saatiyle 18.00’de tanıtıyor. Etkinliği yukarıdaki canlı yayın penceresinden izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER