Manşetler

OnePlus 6T tanıtım etkinliği 30 Ekim’de gerçekleştirilecek

OnePlus müstakbel amiral gemisi OnePlus 6T ile ilgili olarak bugün önemli bir duyuru yapacağını geçtiğimiz gün Twitter’da ilan etmişti. Beklenen duyuru sonunda geldi. Çinli üretici, tahmin edileceği üzere, yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini duyurdu.

OnePlus 6T’nin tanıtımı için oklar uzun süredir 17 Ekim tarihini işaret ediyordu. Şirketin bugün yapacağı açıklamada da söz konusu tarihi resmi olarak duyuracağı öngörülmüştü. Ancak tanıtım tarihi konusunda öngörüler gerçeğe dönüşmedi. OnePlus’tan yapılan paylaşımda telefonun 30 Ekim’de gerçekleşeceği belirtildi.

oneplus 6tOnePlus 6T’nin tanıtımı ABD’nin New York şehrinde gerçekleştirilecek. Etkinlik 30 Ekim Salı günü Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak. Dileyenler 6T’nin tanıtım etkinliğini yerinde izleyebilecek. Etkinliğin biletleri çarşamba gününe kadar 20 dolar karşılığında satılacak. Çarşamba gününden itibaren biletler için 30 dolar ödemek gerekecek. Çarşamba gününden sonra iki bilet satın almak isteyenler ise 10 dolarlık bir indirimle 50 dolar karşılığında iki bilete sahip olabilecek. Etkinlik için sadece 1300 biletin satılacağını hatırlatmakta fayda var.

OnePlus 6T ile hız ve yeniliğe odaklandığının işaretini veriyor

OnePlus 6T tanıtım tarihinin açıklandığı video, telefona dair bazı ipuçları veriyor. Çinli üretici yeni akıllı telefonunda önceliği hız ve yeniliğe verdiğini tanıtımda kullandığı sloganlarla gösteriyor. Akıllı telefonun ekrana entegre parmak izi tarayıcısını işaret eden ipuçlarını da son tanıtımda görmek mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER