Teknoloji

OnePlus 6T sızıntısı Avrupa satış fiyatını ortaya çıkarıyor

oneplus 6t

OnePlus 6T, 29 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Ancak Almanya merkezli perakende zinciri Otto sayesinde telefonun bazı önemli özelliklerini ve Avrupa’daki satış fiyatını şimdiden görmek mümkün oluyor.

Otto söz konusu ürün sayfasını daha sonra kaldırsa da, bu sızan önemli bilgilerin internette dolaşmasını engellemiyor. Ürün sayfasında yer alan bilgilere göre, OnePlus’ın en yeni akıllı telefonu Avrupa’da 579 avro karşılığında satılacak.

OnePlus 6T’nin ürün sayfasında yer alan fotoğraflar ise daha önce internete sızan ürün fotoğraflarının doğruluğunu gösteriyor. Söz konusu sızıntı sayesinde 6T’nin teknik özelliklerini de bir kez daha görmek ve daha önceki sızıntılarla karşılaştırma yapmak da mümkün oluyor.

Ürün sayfasına göre, OnePlus 6T’de  6.41 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran bulunacak. Bu ekran kullanıcılara 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunacak. Akıllı telefonun kalbindeki 2.8 GHz Qualcomm Snapdragon 845 işlemciye ise 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, Adreno 630 grafik işlemcisini de barındıracak.

OnePlus 6T çift arka kamerayla gelecek 

OnePlus 6T, 12 ve 20 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamerayla gelecek. Kutusundan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkacak telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3700 mAh kapasiteli pili sağlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER