Teknoloji

OnePlus 6T ile ilk kez kamerasında gece moduna yer verecek

oneplus 6t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 6T, görsel açıdan geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan OnePlus 6 ile hemen hemen aynı yerde duracak. Ancak bileşenlere ve özelliklere bakıldığında iki telefon arasındaki farkı anlamak çok zor olmayacak. Daha büyük pil ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısı gibi bileşenlerin bulunduğu bu fark listesine yeni bir özellik daha eklendi.

OnePlus yeni amiral gemisinin kamerasında gece moduna da yer verecek. Şirket böylelikle ilk kez bir telefonunda gece modu özelliği sunmuş olacak. Varlığı OnePlus tarafından doğrulanan bu özelliğin nasıl işleyeceği ve nasıl sonuçlar vereceği henüz bilinmiyor. Ancak rakip telefonlardaki uygulamalara bakarak özellikle düşük ışıklı ortamlar için yazılımın da yardımıyla daha aydınlık ve net kareler yakalamayı mümkün kılacak bir çözümün sunulması muhtemel görünüyor.

Bu yeni özelliğin 6T’de Android 9 Pie‘a eşlik edecek yeni Oxygen OS sürümünün bir parçası olması bekleniyor. Özellik kullanıcı arayüzüne bağlı olacağı için OnePlus 6 ve diğer modellerde de gece modunun kullanılabilmesi ihtimaller dahilinde yer alıyor.

OnePlus 6T 30 Ekim’de tanıtılacak

OnePlus 6T, 30 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon, kasım ayının ilk haftası itibarıyla raflardaki yerini almaya başlayacak.

İLGİLİ HABERLER