Teknoloji

OnePlus 6T ile çekilmiş örnek fotoğrafı görün

oneplus 6t fotoğraf

OnePlus gelecek hafta pazartesi günü OnePlus 6T modelini tanıyor. Ancak daha şimdiden CAD tabanlı çizimler sayesinde telefonun neye benzeyeceğini biliyoruz.

Telefonun resmi tanıtımına tam bir hafta var, ancak şirketin CEO’su Pete Lau heyecanına dayanamayarak yakında çıkacak amiral gemisi telefonun kamera performansıyla ilgili bir ipucu paylaştı.

CEO, Çin’in Shenzhen şehrinin merkezinde, gece vakti çektiği bir fotoğrafı Çinli sosyal ağ Weibo üzerinden paylaştı. Aynı zamanda “Kendi filtreni oluştur” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir mesajı da fotoğraf paylaşımına ekledi.

13 megapiksel fotoğraf tam çözünürlükte yüklendi, ancak fotoğrafta EXIF bilgisi bulunmuyordu. Bu nedenle diyafram açıklığı veya sensörün üreticisi gibi detaylara erişmek mümkün olmadı. Fotoğraf üst sınıf bir akıllı telefona yakışır kalitede görünüyor. Gökyüzünün farklı tonları, gerçek biçimde yansıtılıyor. Bulutların dokusu da detaylı biçimde sahnede yer alıyor.

Telefonun çekim sırasında elde mi tutulduğu, yoksa bir tripoda mı takıldığı konusunda fikrimiz olmamasına rağmen, OnePlus 6T‘nin uzun pozlamalı gece çekimleri için özel bir ayara sahip olacağını biliyoruz. Huawei de benzer bir Gece Modunu ilk kez P20 Pro modelinde sunmuştu. Aynı özellik yeni duyurulan Huawei Mate 20 Pro modelinde de yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER