Teknoloji

OnePlus 6T beraberinde yeni Bullets Wireless kulaklığı da getirecek

OnePlus 6T büyük ihtimalle önümüzdeki ay içinde resmen gözler önüne çıkacak. Şimdiden “amiral gemisi katili” olarak anılan telefonun 17 Ekim’de düzenlenmesi beklenen tanıtım etkinliğinin ardından ön siparişe çıkması ve ay sonu itibarıyla da raflardaki yerini alması bekleniyor.

OnePlus önümüzdeki ay gerçekleştireceği etkinlikte 6T dışında başka ürünleri de tanıtacak gibi görünüyor. Şirketin Bullets Wireless adını taşıyan kablosuz kulaklığının yeni versiyonunun da aynı etkinlikte tanıtılacağı iddia ediliyor. Mevcut Bullets Wireless modeli, piyasaya çıkışından bu yana oldukça iyi bir satış grafiği çiziyor. Kulaklığın gördüğü ilginin OnePlus’ı da şaşırtttığı ve şirketin gelen talebi karşılamakta zorlandığına dair haberler de daha önce gündeme gelmişti.

oneplus 6tYeni OnePlus Bullets Wireless kulaklığın izlerine ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde rastlandı. İnternete sızan bir fotoğrafta ise kulaklığın yeni versiyonunda da ilk versiyondakiyle aynı tasarımın tercih edildiği görülüyor. FCC belgelerindeki çizimlerde de OnePlus Bullets Wireless ismi açık biçimde kendisini gösteriyor.

OnePlus 6T ile birlikte sunulacak yeni OnePlus Bullets Wireless kulaklığın ne gibi yenilikler sunacağı henüz bilinmiyor. Bu yenilikleri görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER