Teknoloji

OnePlus 6 bir aydan az zamanda bir milyondan fazla sattı

oneplus 6

oneplus 6

OnePlus’ın en yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 6, 1 milyon adetten fazla satmayı başardı. Üstelik bunu yalnızca bir aydan daha az sürede gerçekleştirdi. Bu büyük başarı, Business Insider‘a konuşan şirketin kurucusu ve CEO’su Pete Lau tarafından duyuruldu.

Lau, söz konusu eşiğin aslında 22 günde aşıldığını belirtti. Daha önceki iki OnePlus telefonunun bu dönüm noktasına ulaşmaları üç ayı bulmuştu. 1 milyon büyük bir rakam gibi görünse de, Samsung Galaxy veya Apple iPhone gibi telefonlarla karşılaştırıldığında küçük kalıyor. Saydığımız bu telefon modelleri aynı zaman zarfında veya daha da az süre içinde on milyonlarca satabiliyor.

Dikkat çekmek gerekir ki, OnePlus’ın telefonlarının daha popüler şirketlerinin telefonları kadar yaygın piyasaları bulunmuyor. Üstelik bu telefonların Türkiye’de resmi satışının yapılmadığını belirtelim. Bu arada OnePlus 6, 529 dolarlık yurt dışı fiyatıyla şimdiye kadar piyasaya çıkmış OnePlus akıllı telefonları içinde en pahalısı. Bununla birlikte kalite ve işlevsellik bakımından da fiyatına paralel biçimde ilerlemeyi başarıyor.

İlgili Video

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER