Teknoloji

OnePlus Hindistan’da Avengers temalı OnePlus 6 çıkarıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus, Marvel ile birlikte yakında çıkacak OnePlus 6’nın Avengers (Yenilmezler) temalı bir versiyonunu hazırladığını doğruladı. Telefonun Hindistan pazarına özel olması bekleniyor. Şirket geçen yıl da bu ülkedeki kullanıcılar için Star Wars temalı OnePlus 5T‘yi çıkarmıştı.

OnePlus, konuyla ilgili olarak yayınladığı basın açıklamasında, “OnePlus’ın Marvel Studios’la kurduğu birliktelik, sıradanlığının ötesine geçme ve mobil teknolojide yalnızca en iyi kullanıcı deneyimlerini yaratmak amacıyla çığır açan yenilikler elde etme hedefiyle yıllardır saygın kullanıcı kitlesinden elde ettiği sevginin ve desteğin bir göstergesidir.” şeklinde bir ifade kullandı. Söz konusu iş birliğinin Disney Hindistan ile var olan iş birliğinin daha da güçlenmesine katkı yapacağına da vurgu yaptı.

OnePlus 6 Avengers versiyonun fotoğrafları henüz yok, çünkü OnePlus 6 da henüz tanıtılmadı. Buna rağmen telefonun ekranından çentiğin bulunacağını ve Snapdragon 845 işlemciyle çalışacağını biliyoruz. Resmi tanıtıma da az bir zaman kalmış olmalı. Bu arada Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmi 27 Nisan’da tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de vizyona giriyor.

İLGİLİ HABERLER