Teknoloji

OnePlus 5T’nin beyaz renkli versiyonu “sınırlı sayıda” satışa çıkıyor

oneplus 5t beyazOnePlus 5T başlangıçta sadece siyah renk seçeneğiyle sunulmuştu. Çinli şirket yeni yılı sınırlı sayıda ürettiği kumtaşı beyazı renkli OnePlus 5T ile karşıladı.

İlk OnePlus telefonu olan OnePlus One’lı günleri hatırlamayı sağlayan bu telefonda 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza bulunuyor. Ayrıca kenarında bulunan uyarı düğmesi de göz alıcı bir kırmızı renkle geliyor.

Bu renk düzeni telefona biraz Stormtrooper havası katıyor. Aslında OnePlus 2017’nin sonlarına doğru Hindistan’da 5T’nin özel bir Star Wars modelini çıkarmıştı. O modele epey benzeyen bu beyaz renkli modelin tek eksiği arkadaki Star Wars logosu ve ekrandaki özelleştirilmiş duvar kağıtları oluyor.

Teknik özellikler ilk çıkan siyah renkli OnePlus 5T ile ortak: 6.01 inç Full HD ekran, Snapdragon 835 işlemci, arkaya yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu, yüzle kilit açma, çift arka kamera, 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ve 3300 mAh kapasiteli pil bu telefonda da bulunuyor.

Ancak bu beyaz renk seçeneğinde 6 GB RAM, 64 GB dahili hafıza seçeneği yok. Bu daha ucuz seçenek için beyaz yerine siyah renge razı olmak gerekiyor.

Beyaz renkli OnePlus 5T kısıtlı sayıda üretildi ve stoklar bitinceye kadar piyasada olacak. OnePlus bu renk seçeneğinden ne kadar sayıda üretmeyi planladığını ise açıklamadı.

Kumtaşı beyazı renkli OnePlus 5T, 599 dolarlık fiyat etiketine sahip. Satışları da yurt dışında 9 Ocak tarihinde başlayacak.

İLGİLİ HABERLER