Teknoloji

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition 14 Aralık’ta Hindistan’da satışa sunulacak

oneplus 5t star wars limited editionStar Wars serisinin en yeni filmi Son Jedi, yaklaşık iki hafta sonra vizyona girecek. Bu da filmle bağlantılı pek çok ürünün raflarda yerini alacağı anlamına geliyor. 14 Aralık’ta Hindistan’da satışa sunulacak OnePlus 5T Star Wars Limited Edition da bu ürünler arasında yer alıyor.

Cihaza dair haberler daha önce de gündeme gelmiş, ancak OnePlus orijinal 5T’nin tanıtımında bu cihaza yer vermemişti. Telefonun arkasında beyaz panelin üzerine kırmızı renkle işlenmiş bir Star Wars logosu bulunuyor. Kenardaki tuşun da kırmızı renkli olması dikkat çekiyor. Buna ek olarak, telefonda bir Star Wars logosunun bulunması da bekleniyor.

Telefon için hazırlanan videoda Kylo Ren ışın kılıcını kavrarken kılıç birden OnePlus 5T’ye dönüşüyor. Böylelikle telefonun bir enerji kılıcı gibi Jedi vücudunu kesebileceği mesajı veriliyor. Reklam “galaksiyi yönetecek kadar güçlü” mesajıyla son buluyor.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition türünün ilk örneği değil

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition türünün ilk örneği değil. Geçtiğimiz yıl da serinin yan hikayelerinden birini anlatan Rogue One için Sharp tarafından üretilen iki telefon Japonya’da SoftBank tarafından satılmıştı. Yeni telefonun Hindistan dışında hangi ülkelerde satılacağı ve fiyat etiketinde ne yazacağı ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER