Teknoloji

Nvidia GPU Teknoloji Konferansı internete taşındı

nvidia gpu teknoloji konferansı

Nvidia GPU Teknoloji Konferansı, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl sadece çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek. Şirketten yapılan açıklamada, normal şartlar altında 22-26 Mart tarihleri arasında ABD’nin San Jose şehrinde düzenlenecek olan konferansa kayıt olanların paralarının iade edileceği belirtildi.

Nvidia’nın açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Etkinliği San Jose Kongre Merkezi’nden internete taşımak, bizim en önemli önceliğimizi yansıtıyor: Çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin emniyeti.”

Nvidia’nın CEO’su Jensen Huang, çevrimiçi etkinlikte de bir konuşma yapacak. Şirketten yapılan açıklamada, diğer katılımcılarla da konuşmalarını çevrimiçi ortamda yapmaları için temasların sürdüğü belirtildi. Çevrimiçi ortamdaki konferans da 22-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Nvidia GPU Teknoloji Konferansı, koronavirüs salgınından etkilenen tek önemli teknoloji etkinliği değil. MWC 2020, GDC 2020 ve Facebook‘un geliştirici konferansı F8 gibi etkinlikler, salgın nedeniyle iptal edilmişti. Facebook ve Twitter ise mart ayında düzenlenecek SXSW konferansından çekildiklerini açıklamışlardı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER