Fırsatlar

Nothing Ear (2) kulaklığı Amazon.com.tr’de daha ucuza satın alma imkanı

nothing ear 2

Kablosuz kulaklık seçenekleri giderek artarken, daha önce çıkmış olan modeller de çeşitli alışveriş sitelerinde daha ucuza bulunabiliyor. Ağustos 2023’te Türkiye’de satışa çıkmış olan Nothing Ear (2)’yi Amazon.com.tr’de 3.649 TL’ye satın alma imkanı bulunuyor.

Nothing hafta içinde Ear ve Ear (a) kulaklıklarını tanıtmıştı. Bu kulaklığın en önemli yeniliklerinden bir tanesi ChatGPT desteği olacak. Aynı özelliğin güncellemeyle Ear (2)’ye de gelmesini bekliyoruz.

Nothing Ear (2) özellikleri

Nothing Ear (2) kulaklık, müziğinizi hiç olmadığı kadar hafif, ama aynı zamanda güçlü bir şekilde deneyimlemenizi sağlıyor. Sadece 4.5 g ağırlığındaki ultra hafif tasarımıyla, sanki hiç yokmuş gibi bir konfor sunarken, güçlü 11.6 mm özel sürücüsüyle her notanın derinliğini ve zenginliğini hissettiriyor. 24bit Hi-Res Audio Sertifikası ile gerçek stüdyo kalitesinde bir ses deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.

Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğiyle, dış dünyadan gelen istenmeyen sesleri filtreleyerek, yalnızca müziğinize odaklanmanızı sağlıyor. Adaptif Mod ile çevrenizdeki dikkat dağıtıcı sesleri siz fark etmeden önce algılayıp engelleyen Ear (2), kişiye özel gürültü engelleme özelliğiyle de kullanıcılarının kulağının tam şekline uygun bir deneyim sunuyor. Personal Sound Profile (Kişisel Ses Profili) özelliği ile ise her kullanıcının duyma hassasiyetine göre eşsiz bir ses deneyimi sunuyor.

36 saatlik muazzam pil ömrü sunan Ear (2), sadece 10 dakikalık bir şarjla 8 saatlik kullanım imkanı sağlayarak hayatınızı kolaylaştırıyor. Qi sertifikalı kablosuz şarj desteği ve uyumlu cihazlarla ters şarj özelliği, günlük yaşantınızda pratiklik ve hız sunuyor. İki rengi (Siyah ve Beyaz) ile şık bir görünüm sunan Ear (2), her stile ve zevke uyum sağlamak üzere tasarlandı.

Revolutionary tasarım hikayesinin bir sonraki bölümü olarak tanımlanan Ear (2), şeffaf kaplamaları ile teknolojinin ve ustalığın birleşimi olarak nitelendiriliyor. Daha küçük, daha hafif ve daha sağlam hale getirilen şarj kutusuyla, premium bir his sunarken aynı zamanda orijinalliğinden ödün vermiyor. Su ve ter direnciyle her ortamda güvenle kullanılabilirken, basit dokunuşlarla kontrol edilebilen özelleştirilebilir dokunmatik kontrolleri ile kullanım kolaylığı sunar.

Nothing X uygulaması sayesinde, Ear (2)’nin tüm özelliklerini kişiselleştirebilir, Advanced Equaliser ile ses ayarlarınızı tamamen kendi zevkinize göre yapabilirsiniz. Kulaklarınızın tam şekline uygun gürültü iptali için Kişisel ANC’yi etkinleştirebilir veya Adaptive Mod’da Ear (2)’nin sesleri sizin için otomatik olarak engellemesine izin verebilirsiniz. Her bir özelliği kusursuz bir kullanıcı deneyimi için tasarlanan Ear (2), gerçek anlamda kişiselleştirilmiş bir ses yolculuğuna çıkmanızı sağlar.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER