Teknoloji

Nokia 7 Plus’a ait yeni fotoğraflar ortaya çıktı

Nokia 7 Plus, HMD Global’ın önümüzdeki pazar günü Barselona’da gerçekleştireceği etkinlikte gün yüzüne çıkacak. Nokia’nın yeni orta segment telefonuna dair fotoğraflar bir süredir internette dolaşıyor. Bu sızıntılara tanıtıma çok kısa bir süre kalmasına rağmen, yenileri eklenmeye devam ediyor.

İnternete sızan yeni fotoğraflarda telefonun hem siyah hem de beyaz renkli versiyonunu görmek mümkün oluyor. Telefonun kilit ekranını gösteren fotoğraflar, ince ekran çerçevesini de gözler önüne seriyor.

nokia 7 plusAkıllı telefonda 6 inç büyüklüğünde 18:9 görüntü oranına sahip bir ekran bulunuyor. Bu ekranın 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor. Telefonun kalbinde ise 2.2 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 660 yonga setinin bulunması öngörülüyor. Adreno 512 GPU da yonga setinin parçaları arasında yer alıyor. Bu yonga setine 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. 12 ve 13 megapiksel çözünürlüklü iki Zeiss lensten oluşan arka kamera kurulumu ve 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera da telefonun bileşen listesinde bulunuyor. Telefonda hem USB-C girişi hem de 3.5 mm. kulaklık jakı yer alacak

Nokia 7 Plus, HMD Global’ın Android One programı çerçevesinde piyasaya sürdüğü ilk telefon olacak. Cihaz, kutusundan Android 8.0 Oreo yüklü olarak çıkacak.

İLGİLİ HABERLER