Teknoloji

Nikon 100’üncü yaşını özel üretim ürünler ve hediyelik eşyalarla kutluyor

nikon 100Nikon bu yıl 100 yaşına giriyor ve bu önemli yıldönümünü taçlandırmak amacıyla kameralarının, lenslerinin, dürbünlerinin ve bunun gibi çeşitli aksesuarlarının anı niteliğinde modellerini çıkarıyor. Çoğu kişinin ilgisini muhtemelen D5 ve D500 modellerinin özel versiyonları çekecektir. D5 yeni bir yıldönümü kitapçığıyla satılırken, D500’ün kutusunda da metal bir kılıf ve anı değeri olan deri kayış bulunuyor.

Kameralar oldukça ilgi çekici görünüyor, ancak onlardan daha fazla ilgi çekecek bir başka özel eşya Nikon’un Swarovski kristallerinden oluşan Nikon Model I maketi olacak gibi görünüyor. Hem bir Nikon kamera hayranı olup hem de Swarovski taşları sevenleri bulmak çok kolay değil, ancak sadece Nikon’un hayranı olanlar bile bu değerli eşyaya sahip olmak isteyebilir.

Ayrıca şirket 25 yaka iğneli bir koleksiyon, yeni bir deri kamera kayışı ve Nikon F kameranın minyatür modelini de çıkarıyor. Nikon’un gerçekten ilgi çekici ve iyi düşünülmüş hediyelik eşya fikirleri bulunuyor. Bunların detaylı fiyat ve sipariş bilgileri haziran ayında açıklanacak. Aralarında yıldönümüne özel dürbünlerin ve lenslerin de bulunduğu tüm ürünlere kaynak bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER