Eğlence

Netflix interaktif yapımı Carmen Sandiego’nun ön gösterimini yaptı – Video

carmen sandiego çalmak ya da çalmamak
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Carmen Sandiego mart ayında başlayacak orijinal Netflix yapımıyla video oyun geçmişine geri dönüyor. Carmen Sandiego: Çalmak ya da Çalmamak adını taşıyan interaktif macera sizi hikâyenin nasıl ilerleyeceği konusunda göreve davet ediyor.

Black Mirror: Bandersnatch filminde olduğu gibi, ekranda gösterilen farklı seçenekler arasında seçim yapmanız gerekiyor. Carmen’in bir binaya daha az dirençle karşılacağı üst kattan mı, yoksa güvenlik görevlileriyle mücadele etmesi gerektiği en alt kattan mı gireceğine siz karar vereceksiniz.

Carmen’in ekip üyeleri Ivy ve Zack’i rehin tutan V.I.L.E. (Villains International League of Evil – Uluslararası Kötüler Kötülük Ligi) adına çalması gerekiyor. Eğer bunu yapmazsa, arkadaşları V.I.L.E.’in birer görevlileri hâline gelecek. Netflix sayfasında yapımın 30 dakika süreceği belirtiliyor. Ancak vakit geçireceğiniz süreyi yeniden oynatarak ve farklı seçenekleri tercih ederek daha da uzatabilirsiniz.

Netflix’in bu özel yapımı 10 Mart tarihinden itibaren Türkiye’de de gösterime giriyor. Aşağıda orijinal yapımın fragmanını bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER