Eğlence

Netflix çocuk profil sayfaları yeni tasarımıyla daha kullanışlı

netflix çocuk profili

Netflix çocuk profillerini, görsel olarak daha çekici hâle getirmek ve çocuk dizilerindeki popüler karakterleri daha belirgin bir şekilde göstermek için yeniden tasarlıyor. Ana ekranda bir çocuğun en çok izlediği dizi veya filmlerin yer aldığı bir satırın bulunduğu, içeriklerin karakterlerinin başlık kutularının üstünde göründüğü yeni bir tasarım geliyor. Bu yeni tasarımı yukarıda da görebilirsiniz.

Netflix, karakterleri dahil etme kararının çocukların en sevdikleri programları daha iyi tanımalarına yardımcı olmak ile bağlantılı olduğunu söylüyor. Netflix’te çocuklar ve aile ürün müdürü olarak görev yapan Michelle Parsons, Variety‘ye “Bir yapımı çocukların onu en çok tanıdığı şekilde, karakterler aracılığıyla temsil etmek istedik.” dedi. “Bu, bir çocuğun her Lego parçasının nerede olduğunu bildiği odasına girmesine benzeyecek.”

Netflix Nisan 2021 takvimi: Friends, yeni orijinal dizi ve filmler

TechCrunch‘a göre, bir yapımın favoriler satırında görünmesi için bir çocuğun onu en az bir kez izlemesi gerekiyor. Favoriler satırında görünen yapımlar yalnızca orijinal Netflix yapımı olmayacak. Netflix’in katalogundaki tüm yapımlar öne çıkarılabilir.

Yenilenen profil sayfaları şimdi Netflix’in TV uygulamalarında kullanıma sunuluyor. Netflix, önümüzdeki aylarda bu yeni görünümü telefonlarda ve tabletlerde de test edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER