Teknoloji

Motorola Razr’ın çıkış tarihi sonunda belli oldu

Motorola RAZR tanıtıldı: Klasik tasarım, katlanabilir ekran

Motorola Razr, katlanabilir telefonun çıkışı geçtiğimiz ay “yoğun ilgi” nedeniyle ertelenmişti. O dönemde bir çıkış tarihi açıklamayan Motorola, beklenen duyuruyu sonunda yaptı.

Katlanabilir Razr, ABD’de 26 Ocak itibarıyla ön satışa çıkacak. Telefon, 6 Şubat’tan itibaren de sahipleriyle buluşacak. Cihazın fiyat etiketinde ise 1499 dolar yazacak.

Motorola’nın Razr’ın ön satışlarının başlangıcı için açıkladığı ilk tarih 26 Aralık’tı. Yeni tarih, Motorola’nın daha önce açıkladığı ön satış tarihinin tam bir ay sonrasına tekabül ediyor. Yoğun ilgi nedeniyle çıkışı geciken telefonu piyasaya çıkınca bulmak da pek kolay olmayacağa benziyor.

Motorola Razr karşısında hemen bir rakip bulacak

Katlanabilir biçimde geri dönecek olan Razr, geçtiğimiz kasım ayında duyurulmuştu. İlhamını orijinal Moto RAZR’dan alan telefon, 6.2 inç büyüklüğünde katlanabilir bir ekrana sahip. Kutusundan Android işletim sistemiyle çıkacak olan telefonda Snapdragon 710 işlemci ve düşük kaliteli kameraların varlığı hayal kırıklığı yaratıyor. Telefonun uluslararası pazara çıkışına dair detaylar belirsizliğini koruyor.

Motorola’nın zamanlamasının dikkat çekici olduğunu söylemek gerekiyor. Samsung’un Motorola Razr’la benzer tasarıma sahip katlanabilir ekranlı yeni telefonu Galaxy Z Flip, 11 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER