Teknoloji

Yeni Motorola Razr’a “yoğun ilgi” rötarı

Motorola RAZR tanıtıldı: Klasik tasarım, katlanabilir ekran

Katlanabilir ekranlı biçimde geri dönen Motorola Razr, geçtiğimiz ay gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefon için yurt dışındaki ön sipariş sürecinin 26 Aralık itibarıyla başlayacağı duyurulmuştu. Ancak Motorola’dan yapılan yeni bir açıklama, bu planın değiştiğini gösteriyor.

Motorola’nın açıklamasına göre, telefonun ön siparişe ve satışa sunulma tarihlerini yoğun ilgi nedeniyle ertelendi. Şirket, yeni çıkış tarihleri konusunda şimdilik somut bir bilgi vermedi. Motorola, sadece orijinal takvimden belirgin bir sapma beklemediğini belirtmekle yetindi.

Motorola’nın Razr’a gösterilen bu ilgiye hazırlıksız yakalanması, biraz tuhaf bir durum olarak değerlendirilebilir. Şirket, yurt dışında 1500 dolar karşılığında satılacak cihazın sadece küçük bir kullanıcı grubunun ilgisini çekeceğini düşünmüş gibi görünüyor.

Motorola Razr tasarımıyla akılları çelmeyi başarmışa benziyor

Gerçekten de Qualcomm Snapdragon 710 işlemci taşıması ve kamera ile pil kapasitesi gibi konularda Razr, modern amiral gemisi telefonların arkasında kalıyor. Ancak Razr, şık ve farklı tasarımıyla pek çok kişinin aklını çelmeyi başarmış gibi görünüyor.

Açıklanan gecikmenin Motorola Razr’a olan ilgiyi etkileyip etkilemeyeceği ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER