Teknoloji

Motorola One serisini yeni üyelerle genişletmeye hazırlanıyor

motorola one vision plus

Motorola geçtiğimiz şubat ayında Moto G7 serisinin dört üyesini gözler önüne çıkarmıştı. Şirket, aradan fazla zaman geçmemesine rağmen, dört yeni telefonu daha tanıtmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Pek çok kişi merakla Razr’ın modern versiyonunu beklese de, şirketin yol haritasında ilk olarak Motorola One serisinin yeni üyeleri bulunuyor.

Evan Blass, henüz resmen duyurulmayan ürünler söz konusu olduğunda akıllı cihaz dünyasının en önemli kaynakları arasında yer alıyor. Blass’a göre; Motorola’nın yeni telefonları One, One Power, One Vision ve One Active isimlerini taşıyacak.

One ve OnePower, ilk olarak Çin’de P30 ve P30 Note isimleriyle piyasaya çıkmıştı. Akıllı telefonlar dünyaya ise One ve One Power isimleriyle açılmıştı. Motorola’nın söz konusu iki telefonda çeşitli değişiklikler yapması muhtemel görünüyor. Bu değişimin isimlendirme stratejisine yansıyıp yansımayacağı ise henüz bilinmiyor.

One Vision hakkındaki dedikodular da bir süredir etrafta dolaşıyor. Orta segmentte konumlanması beklenen ve Android One programının bir üyesi olacağı söylenen telefonun kalbinde Samsung’un Exynos işlemcilerinden birinin bulunacağı iddia ediliyor. Bu işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının ya da 4 GB RAM ve 64 veya 128 GB depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor.

Motorola One Action ise yeni dörtlünün şu an için en gizemli üyesi gibi görünüyor. Dört telefonun da Android One programının bir parçası olması ve orta segmentte konumlanması bekleniyor. Telefonlarla ilgili kapsamlı detayları görmek içinse Motorola’dan gelecek resmi duyuruya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER