Teknoloji

Motorola One Fusion tanıtıldı: Snapdragon 710 işlemci, 48 MP kamera

motorola one fusion

Motorola One Fusion Plus, geçtiğimiz ayın başlarında gözler önüne çıkmıştı. Şimdi de akıllı telefonun standart versiyonu olarak tanımlanabilecek One Fusion resmiyet kazandı. Plus versiyona kıyasla bazı tavizlerin verildiği One Fusion, daha uygun bir fiyatla raflardaki yerini alacak.

Tıpkı One Fusion Plus’ta olduğu gibi, One Fusion’da da 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Ancak Plus versiyonun aksine, One Fusion’ın ekranının üstünde damla şeklinde bir çentik mevcut. Bu çentik 8 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya da ev sahipliği yapıyor. Ekran çözünürlüğünün de Full HD+’tan HD+’a indiğini belirtmekte fayda var.

One Fusion Plus’taki 64 megapiksel ana arka kameranın yerini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör alıyor. Ancak diğer sensörlerde bir değişiklik söz konusu değil. Ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

Motorola One Fusion’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 710 işlemci çıkıyor. Bu işlemciyi 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı tamamlıyor. Depolama alanı microSD kart ile genişletilebilen telefon kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkıyor.

One Fusion’ın arkasındaki Motorola logosu, parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Google Asistan erişimi için özel bir tuşun bulunduğu telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı ve USB-C girişi de mevcut. One Fusion’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pili veriyor.

Motorola One Fusion için Zümrüt Yeşili ve Derin Safir Mavisi adını taşıyan iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon, Şili’de 199 bin 990 Şili Pesosu (1711 TL) karşılığında piyasaya çıkmış durumda. Diğer Latin Amerika ülkelerinde de satışa sunulan telefon, gelecek ay itibarıyla Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER