Teknoloji

Motorola One Fusion Plus tanıtıldı: Snapdragon 730 işlemci, açılır ön kamera

motorola one fusion plus

Motorola, One Fusion Plus ile orta segmentte sunduğu seçeneklere bir yenisini daha ekledi. One Fusion Plus, şirketin açılır ön kamera mekanizmasına sahip ikinci telefonu olma özelliğini taşıyor. Bu sayede akıllı telefonda kesintisiz bir ekran deneyimi yaşamak mümkün oluyor. One Fusion serisine dair ilk işaretler nisan ayında görülmüştü.

Üzerinde herhangi bir delik veya çentik bulunmayan Total Vision isimli ekran 6.5 inç büyüklüğünde. IPS LCD panelin tercih edildiği bu ekranda 1080p çözünürlük ve HDR10+ desteği de mevcut.

Akıllı telefonun açılır mekanizmaya yerleştirilen ön kamerası 16 megapiksel çözünürlüğe sahip. Bu kamera sadece ihtiyaç duyulduğunda görülebiliyor. One Fusion Plus’ın parmak izi tarayıcısı da arka panelde yer alıyor. Motorola’nın ocak ayında tanıttığı One Hyper’da da ön kamera açılır mekanizmaya yerleştirilmişti. Ancak burada 32 megapiksel çözünürlüklü bir sensör tercih edilmiş.

Motorola One Fusion Plus’ın arkasında 64 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Buna 8 megapiksel geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

One Fusion Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 730 işlemci yer alıyor. Bu işlemciyi 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı tamamlıyor. MicroSD kart desteği sayesinde dahili depolama alanının üstüne 1 TB daha eklemek mümkün oluyor.

One Fusion Plus’ta çift SIM kart kullanılabilse de, microSD kart kullanılması durumunda bu imkan ortadan kalkıyor. 3.5 mm. kulaklık jakının bulunduğu telefon FM radyo ile birlikte geliyor. Telefonda NFC desteği mevcut değil.

Motorola One Fusion Plus, Avrupa’da haziran ayı içinde satışa sunulacak. Telefonun fiyat etiketinde 300 avro yazacak. Cihaz için Ay Işığı Beyazı ve Alacakaranlık Mavisi olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER