Teknoloji

Motorola orta segmenti One Fusion serisiyle güçlendirmeye hazırlanıyor

motorola one fusion plus

Motorola cephesinde gözler bu hafta içinde tanıtılacak Edge ve Edge Plus modellerine çevrilmiş durumda. Ancak şirketin 2020’nin ikinci çeyreğine ilişkin planları bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Motorola, haziran ayı sona ermeden One Fusion ve One Fusion Plus adını taşıyan iki telefonu daha gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu iddianın ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması, güvenilirliğini biraz daha artırıyor. One Fusion’ın kod adının “Titan” olduğunu belirten Blass, One Fusion Plus’ın ise “Liberty” kod adını taşıdığını dile getirdi.

Blass, One Fusion ikilisine dair diğer detaylara girmedi. Ancak başka bir sızıntı, One Plus Fusion Plus’ın teknik özellikleriyle ilgili fikir edinmeyi mümkün kılıyor. Buna göre, akıllı telefonun kalbinde Snapdragon 675 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM eşlik edecek. Snapdragon 675’in varlığı, One Fusion serisinin orta segmentte konumlanacağını düşündürüyor.

Telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB olarak sıralanıyor. Sızıntıya göre, One Fusion Plus açık mavi ve açık kahverengi renkleriyle raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonda ana kamera görevini 12 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtilse de, telefonun sensör sayısı şu an için belirsizliğini koruyor.

Habere göre, Motorola One Fusion Plus çift SIM desteğiyle gelecek. Ancak telefonda NFC desteği bulunmayacak. One Fusion serisinin öncelikli pazarlarının ABD ve Hindistan olacağı da haberdeki iddialar arasında yer alıyor. Seriye dair yeni detaylar içinse biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER