Teknoloji

Motorola One 5G ile “uygun fiyatlı 5G” yaklaşımını sürdürüyor

motorola one 5g

Motorola orta segmentte konumlanan yeni 5G telefonunu duyurdu. Moto G 5G Plus‘ın farklı bir versiyonu olan Motorola One 5G, öncelikle ABD’de kullanıcılarla buluşacak. Halka flaşıyla dikkat çeken telefonun kesin fiyatı açıklanmasa da, 500 doların altında bir meblağ karşılığında satılacağı belirtildi.

One 5G’de dördü arkada, ikisi de önde olmak üzere toplamda altı kamera bulunuyor. Önde ana kamera görevini 16 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Diğer kamera ise 8 megapiksellik ultra geniş açılı sensör.

Telefonun arkasında 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik kamerası eşlik ediyor.

motorola one 5g

Moto 5G Plus ile One 5G arasındaki en önemli fark olarak One 5G’deki halka flaş öne çıkıyor. Bu halka flaş, kamera modülünün yanındaki ana çift LED flaşı destekliyor. One 5G’nin işlemcisi konusunda bilgi verilmese de, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 730G’nin kullanıldığı düşünülüyor.

Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde CinemaVision LCD ekran bulunuyor. 21:9 görüntü oranına sahip bu ekran, Full HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın yenileme hızı ise 90Hz. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili sağlıyor. Bu pil 20W hızlı şarj desteğine sahip.

Motorola One 5G için henüz kesin bir çıkış tarihi de açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER