Teknoloji

Motorola’dan yeni akıllı saat: Moto Watch 40 tanıtıldı

motorola moto watch 40

Motorola Moto Watch 40 ile akıllı saat portföyüne yeni bir üye daha ekledi. Moto Watch 40, daha önce tanıtılan Moto Watch 70’in daha kompakt bir versiyonu olarak tanımlanıyor. Moto Watch 70 de geçtiğimiz yılın mayıs ayında Moto Watch 200 ile birlikte gözler önüne çıkmıştı.

Moto Watch 40’ta 1.57 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. Bu ekran için 85’ten fazla kadran seçeneği sunuluyor. Çinko alaşımlı bir kasaya sahip olan akıllı saat, değiştirilebilir bir silikon kayışla geliyor. Moto Watch 40’ın IP67 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

Yazılım tarafında Moto Watch OS kullanıcıları karşılıyor. Akıllı telefonlara gelen bildirimleri gösteren Moto Watch 40’ta gelen mesajları veya aramaları yanıtlama imkanı sunulmuyor.

motorola moto watch 40

Motorola Moto Watch 40, tek şarjla 10 gün çalışıyor

Kalp atış hızını sürekli takip edebilen Moto Watch 40 ile kandaki oksijen seviyesi de ölçülebiliyor. Stres ve uyku takibi de yapabilen akıllı saat, tüm bu verileri Google Fit’e aktarabiliyor. Moto Watch 40’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 240 mAh kapasiteli pil veriyor. Motorola, bu pilin akıllı saati 10 gün boyunca çalıştırabileceğini belirtti. Buna ek olarak, hızlı şarj desteği sayesinde saatin pilinin 25 dakika içinde tamamen doldurulabileceğinin de altı çizildi.

Motorola Moto Watch 40 için siyah ve roze altın olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı saatin ABD’deki fiyatı 65 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER