Teknoloji

Motorola’dan yeni akıllı saatler: Moto Watch 200 ve Moto Watch 70 tanıtıldı

Motorola Moto Watch 200

Motorola Moto Watch 200 ve Moto Watch 70 adını taşıyan yeni akıllı saatlerini gözler önüne çıkardı. Moto Watch 70 giriş segmentinde konumlanırken, standart sağlık ve aktivite takibi özelliklerine odaklanıyor. Moto Watch 200 ise AMOLED ekran ve Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapabilme gibi imkanlar sunuyor.

Motorola Moto Watch 200’de 1.78 inç AMOLED ekran mevcut. Bu ekran, 45 mm kasanın içine yerleştirilmiş. 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olan akıllı saat, kalp atış hızını ölçebiliyor. Kandaki oksijen seviyesini de takip edebilen akıllı saatte ivme ve yükseklik ölçer de mevcut. 28 farklı spor etkinliğini takip edebilen Moto Watch 200’de yerleşik GPS desteği de bulunuyor. Kullanıcılar verilerini Google Fit ve Strava ile eş zamanlayabiliyor.

Moto Watch 200 kutusundan Moto Watch OS işletim sistemiyle çıkıyor. Mikrofon ve hoparlörün varlığı sayesinde saat üzerinden telefon görüşmesi yapmak da mümkün oluyor. Motorola’nın verdiği bilgiye göre, 355 mAh kapasiteli pil 14 güne varan kullanım süresi sağlıyor. Bluetooth 5.3 LE destekli saat, düşüş algılama özelliğine de sahip.

Moto Watch 70’te ise 43 mm kasa içine yerleştirilmiş 1.69 inç kavisli LCD ekran mevcut. IP67 dayanıklılık sertifikasına sahip telefonda kalp atış hızı ve sıcaklık sensörleri bulunuyor. Watch 200 ile aynı hareket ve uyku takibi özelliklerine sahip olan Moto Watch 70’te 100’den fazla saat kadranı seçeneği mevcut.

Moto Watch 70

Bluetooth 5.0 LE desteğine sahip akıllı saat yine Moto Watch OS işletim sistemiyle çalışıyor. 355 mAh pilin sağladığı kullanım süresi ise 10 güne iniyor.

Motorola Moto Watch 200 ve Moto Watch 70 için ne kadar ödemek gerekecek?

Motorola Moto Watch 200 siyah ve altın renk seçenekleriyle, Moto Watch 70 ise sadece siyah renkle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı saatlerin fiyatları ve çıkış tarihleri konusunda bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER