Teknoloji

Motorola Moto E7 sızıntısı renk seçeneklerini ve özellikleri gösteriyor

motorola moto e7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Moto E7 için fazla aceleci davranmıyor. E7 Plus’ı geçtiğimiz eylül ayında tanıtan şirket, standart E7 konusunda ise şimdilik resmi bir duyuru yapmış değil. Ancak internete sızan ve Moto E7’ye ait olduğu belirtilen basın fotoğrafları, telefonun iki renk seçeneğini gözler önüne seriyor. Moto E7 için kül rengi ve su yeşili olarak tanımlanabilecek iki renk seçeneğinin hazırlandığı görülüyor.

Moto E7’ye ait olduğu söylenen bazı özellikler de fotoğraflara eşlik ediyor. Buna göre, akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde bir HD+ ekran bulunuyor. 48 megapiksel ana arka kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ekranın üzerindeki damla çentik ise 5 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4000 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor.

Moto E7’nin kutusundan Android 10 ile çıkacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Akıllı telefonun Android 10 ile gelmesi biraz hayal kırıklığı yaratsa da, Moto E7’nin giriş segmentinde konumlanan bir cihaz olması bunu hafifletiyor.

Motorola Moto E7 için hâlâ resmi bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak son sızıntı, bunun pek de uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER