Teknoloji

Motorola Moto E7 Power tanıtıldı: 6.5 inç ekran, 5000 mAh pil

motorola moto e7 power

Motorola Moto E7 Power hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefon sonunda gözler önüne çıktı. Moto E7 Power’ın tanıtımı Hindistan’da gerçekleştirildi.

Moto E7 Power, 6.5 inç büyüklüğünde bir erkana sahip. Görüntü oranı 20:9 olan bu ekran HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranın üstündeki damla çentikte ise 5 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G25 işlemcisi yer alıyor. Bu işlemciye 2 veya 4 GB RAM eşlik ediyor. 2 GB versiyonda dahili depolama alanı kapasitesi 32 GB. 4 GB versiyonda ise depolama alanı 64 GB. MicroSD kart desteğiyle depolama alanı kapasitesi 1 TB’a kadar çıkarılabiliyor.

Moto E7 Power’ın arka panelindeki Motorola logosu, telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Arkadaki ikili kamera sisteminde ise 13 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Moto E7 Power’ın sağ kenarında ise Google Asistan’ı aktive etmek için kullanılan özel bir tuş bulunuyor.

IP52 suya dayanıklılık sertifikasına sahip telefonda 3.5 mm. kulaklık jakı mevcut. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh pil sağlıyor. 10W şarj desteğine sahip bu pil, USB-C girişi üzerinden dolduruluyor.

motorola moto e7 powerMotorola Moto E7 Power, 26 Şubat’ta satışa sunulacak. Telefonun 2 GB versiyonu Hindistan’da 7499 rupi (722 TL) karşılığında satılacak. 4 GB versiyon içinse (799 TL) ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER