Teknoloji

Motorola Moto E7 tanıtıldı: 48 MP kamera, Helio G25 işlemci

motorola moto e7

Motorola Moto E7 sonunda resmiyet kazandı. Moto E7 Plus modeli bundan yaklaşık iki ay önce tanıtılmıştı. İki akıllı telefon arasındaki temel farkları olarak işlemcileri ve pil kapasiteleri öne çıkıyor. Moto E7’nin kalbinde MediaTek’in Helio G25 işlemcisi bulunuyor. E7 Plus’ta ise daha gelişmiş bir işlemci olan Snapdragon 460 mevcut.

Moto E7’de Helio G25’e 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4000 mAh kapasiteli pili veriyor. Motorola’nın verilerine göre, bu kapasite telefonun 36 saat boyunca çalışması için yeterli gücü sağlıyor. Telefon kutusundan 10W kapasiteli şarj adaptörüyle çıkacak.

İki telefonun diğer özellikleri ise hemen hemen aynı. Moto E7’de de 6.5 inç büyüklüğünde 1600 x 720 piksel çözünürlüklü IPS LCD panel bulunuyor. Bu ekran 20:9 görüntü oranına sahip.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü tamamlıyor. Telefonun önündeki çentikte ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor.

motorola moto e7Moto E7, Plus versiyona kıyasla daha ince ve hafif bir kasaya sahip. Her iki telefonda da ana materyal olarak plastik tercih edilse de, E7’de dokulu bir arka panel bulunuyor. E7 Plus ise pürüzsüz bir arka panelle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Motorola Moto E7, Avrupa’da aralık ayında satışa sunulacak. Akıllı telefon Avrupa’da 110 ila 120 avro arasında bir fiyat karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER