Teknoloji

Motorola Moto E7 için resmi duyuru yaklaşıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola, Moto E7 Plus’ı geçtiğimiz ay tanıtmıştı. Buna rağmen, Moto E7’nin standart versiyonu hâlâ resmiyet kazanmış değil. E7 sertifika belgelerinde, canlı sızıntılarda ve Kanadalı bir mobil operatörün kayıtlarında görülse de, resmen ortaya çıkmamıştı.

Bu sızıntılara şimdi de yeni bir operatör kaydı daha eklendi. Bu kayıtta akıllı telefonun teknik özelliklerini bir kez daha görmek mümkün oluyor. Bu yeni sızıntı da telefonun çıkış tarihinin biraz daha yaklaştığını ortaya koyuyor.

Moto E7’de 6.2 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir LCD ekran mevcut. Görüntü oranı 19:9 olan bu ekranın üzerinde damla bir çentik yer alıyor ve bu çentik 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun arka panelinde ise 13 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü, LED flaş ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

motorola moto e7Akıllı telefonda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı mevcut. Telefona ihtiyacı olan enerjiyi ise micro USB girişi üzerinden doldurulan 3550 mAh kapasiteli pil sağlıyor.

Motorola Moto E7 için henüz ortada bir fiyat ve çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER