Teknoloji

Motorola Edge Plus sızıntısı özellikleri ve fiyatı doğruluyor

motorola edge plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Edge Plus, bugün çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak. Etkinlikte Edge Plus ile birlikte Edge modelinin de duyurulması beklenirken; dikkatler amiral gemisi olması nedeniyle Edge’in üstüne çevrilmiş durumda. Droid Life sitesinde yayınlanan bir haber, Edge Plus’ın daha önceki sızıntılarda görülen özelliklerini ve fiyatını doğruluyor.

Edge Plus’ın ABD’de 1000 dolar karşılığında satılması bekleniyor. Akıllı telefonun 6.7 inç büyüklüğündeki OLED ekranının Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip olduğu belirtilirken, ekranın kenarlara doğru kavis yaptığı da biliniyor. Droid Life’ın haberine göre, kullanıcılar bu kavisli bölümlere de uygulamaların kısayollarını yerleştirebilecek.

Motorola’nın yeni amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pilin verdiği görülüyor.

Edge Plus’ın arkasında üç sensörlü bir kamera sisteminin bulunacağı daha önceki sızıntılar sayesinde biliniyordu. Bu son sızıntıda 108 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 8 megapiksel telefoto lensten oluşan kurulumu doğruluyor. Telefonun önünde ise 25 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Bluetooth 5.1 desteği ve 3.5 mm. kulaklık jakı da Edge Plus’ın özellikleri arasında sayılıyor.

Droid Life’a göre, Motorola Edge Plus, ABD’de mobil operatör Verizon tarafından satılacak. Telefonun Verizon’ın yüksek hız vadeden mmWave 5G şebekesini de destekleyeceği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER