Teknoloji

Motorola Edge Plus için şimdiye kadarki en net sızıntı

motorola edge plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Edge Plus hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisini ise ünlü ve güvenilir duyumcu Evan Blass paylaştı. Blass’in paylaşımındaki fotoğraflar, teknik özellikleri zaten büyük ölçüde ortaya çıkan Edge Plus hakkında yeni bir şey sunmuyor; ancak cihazı oldukça net ve detaylı biçimde görmeyi mümkün kılıyor.

Blass’in paylaşımı; 108 megapiksel arka kamera, kamera delikli kavisli ekran, 3.5 mm. kulaklık jakı gibi daha önceki sızıntıların gösterdiği detayları doğruluyor. Yeni fotoğraflar, telefonun kırmızı ve mavi renk seçenekleriyle geleceğini gösteriyor.

Motorola Edge Plus’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunması bekleniyor. XDA Developers’ın haberine göre, bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik edecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pili sağlayacak. Akıllı telefonun arkasında 108 megapiksel çözünürlüklü ana sensörün yanında 16 megapiksel geniş açılı ve 8 megapiksel telefoto kameraların da bulunması bekleniyor.

Motorola Edge Plus ne zaman resmiyet kazanacak?

Motorola’nın Edge Plus ile beraber Edge adını taşıyan ve daha mütevazı özelliklere sahip bir telefon da çıkaracağı söyleniyor. Bu telefonun daha az kuvvetli bir ana teknik kadroya sahip olması ve 64 megapiksel çözünürlüklü bir ana arka kamera sensörü taşıması öngörülüyor.

motorola edge plus

Motorola Edge Plus için henüz ortada kesin bir tanıtım tarihi yok. Ancak Blass tarafından paylaşılan görsellerde ekran üzerinde 3 Nisan tarihi görülüyor. Bunun telefonun resmi duyuru tarihi olması ihtimaller arasında yer alıyor. Normal şartlar altında Edge Plus’ın MWC 2020’de tanıtılacağı söyleniyordu. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle konferansın iptali nedeniyle bu mümkün olmamıştı. Koronavirüsün küresel bir salgın ve daha büyük bir sorun hâline gelmesi, Edge Plus’ın tanıtımı konusundaki belirsizliği biraz daha artırmış durumda.

İLGİLİ HABERLER