Teknoloji

Motorola Edge Plus FCC’nin veri tabanına girdi

motorola edge plus

Motorola‘nın yeni amiral gemisi olması beklenen Motorola Edge Plus hakkındaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun kenarlara doğru kavis yapan bir ekrana, 108 megapiksel çözünürlüklü bir arka kamera sensörüne ve ekranın içine yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip olması bekleniyor. ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan dosya, Motorola’nın Edge Plus için hazırladığı logoyu gözler önüne çıkardı.

FCC’ye sunulan dosyalarda “edge” yazısının sağ üst köşesine yerleştirilmiş “+” işareti görülüyor. Bu logo, sadece telefonun ismini doğruluyor. Ancak FCC belgelerindeki diğer görseller, Edge Plus hakkında biraz daha somut fikir edinmeyi mümkün kılıyor.

Söz konusu görseller, Motorola Edge Plus’taki antenlerin telefonun hangi bölgelerine yerleştirileceğini gösteriyor. Buna ek olarak, mmWave 5G desteğinin varlığı da FCC’ye sunulan belgelerle doğrulanıyor.

motorola edge plus

Bir cihazın FCC’nin veri tabanına girmesi, kısa süre içinde resmiyet kazanacağı anlamına geliyor. Ancak tanıtım tarihi konusunda henüz Motorola cephesinden resmi bir işaret de gelmiş değil.

İddialara göre; Motorola Edge Plus, enerjisini 5000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Akıllı telefonun 6.67 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü ekranının 90Hz yenileme oranına sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunması ve bu işlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin 12 GB’ye kadar uzanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER