Teknoloji

Moleskine’in en son akıllı defteri Dropbox hesabınıza bağlanıyor

moleskine dropbox smart notebook

Moleskine’in en son iş birliği Dropbox ile gerçekleşiyor. Akıllı defter, yardımcı kamera uygulamasını kullanarak defter sayfalarını bağlı Dropbox hesaplarına gönderebiliyor.

Bunun için Moleskine Page Camera iOS veya Android uygulamalarını kullanıp Moleskine+ Dropbox Smart Notebook‘taki bir sayfanın fotoğrafını çekmek yeterli oluyor. Sayfalar Dropbox hesabınızda bir görsel, vektör ya da metin dosyası olarak görünüyor.

Dropbox Smart Notebook, Moleskine’in mevcut akıllı defterlerinin son örneği oluyor. Daha önce de Creative Cloud ve Evernote ile benzer işlevleri sunan defterler çıkarılmıştı.

Akıllı defterin sayfalarında yer alan sıralanmış noktalar metin tanımayı kolaylaştırıyor. Sayfaların köşelerinde yer alan kareler de kameranın defter içeriğini doğru şekilde hizalamasını  sağlıyor. Aslında normal bir defterin fotoğrafını telefonunuzun kamerasıyla çekmenizden farklı bir durum yok, ancak sizi ek bir adımdan kurtarıyor. Eğer defter sayfalarını sıklıkla yedekleyen türden bir kişiyseniz, bu defter işinizi kolaylaştırabilir.

Moleskine+ Dropbox Smart Notebook yurt dışında 29.95 dolarlık fiyat etiketiyle sunuluyor. Defterin düz ve kareli versiyonları satılıyor.

İLGİLİ HABERLER