EğlenceTeknoloji

Microsoft xCloud servisini dört ülkede daha test edecek

Microsoft xCloud oyun yayın servisini beta olarak açıyor
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, xCloud bulut oyun servisini önümüzdeki hafta itibarıyla dört ülkede daha Android telefon ve tabletlerde test etmeye başlayacak. 18 Kasım itibarıyla Avustralya, Brezilya, Japonya ve Meksika’da da yeni servisi denemek mümkün olacak.

Testlere katılmak için bir davetiye sahibi olmak gerekiyor. Davetiye için Xbox’ın internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor. Xbox Game Streaming uygulamasının ön izleme sürümü Google Play Store’da mevcut. Uygulama İngilizce, İspanyolca, Japonca ve Portekizce dil desteği sunuyor.

Testlere katılanlar çok sayıda oyunu deneyebilecek. Bu oyunlar arasında Minecraft Dungeons, Halo: The Master Chief Collection ve Forza Horizon 4 gibi Microsoft imzalı seçeneklerin yanı sıra; Black Desert, PUBG ve Yakuza O gibi üçüncü taraf seçenekler de bulunuyor.

Microsoft xCloud için testlere geçtiğimiz yılın ekim ayında başlamıştı. Xbox bulut oyun servisi, Game Pass Ultimate aracılığıyla hâlihazırda çok sayıda ülkede kullanımda. Avustralya, Brezilya, Japonya ve Meksika’da servisin önümüzdeki yıl itibarıyla tam teşekküllü olarak faaliyete geçmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER