Teknoloji

Microsoft yeni Ninja Kaplumbağalar filmi için pizza kokulu Xbox kumandası hazırladı

microsoft xbox pizza

Microsoft Xbox için pizza kokulu bir oyun kumandası hazırladı. Türünün ilk örneği olan bu kumanda, yakında vizyona girecek olan “Ninja Kaplumbağalar: Mutant Karmaşası” isimli filmin tanıtım çalışmaları kapsamında sunuluyor. Pizza kokusunu kumandanın arkasına yerleştirilen pizza dilimi şeklindeki özel bir koku yayıcı veriyor.

Bu özel oyun kumandasının toplamda dört farklı versiyonu sunuluyor. Ancak herkesin bu kumandaya sahip olması mümkün değil. Kumandayı kazanmak için Xbox Game Pass’in Twitter (veya X) hesabındaki bir paylaşımı retweet etmesi gerekiyor. Bu retweet kullanıcılara bir çekilişe katılma imkanı sunuyor.

Microsoft Xbox konsol ve kumandalarının özel versiyonlarını sıklıkla yapıyor

Microsoft Xbox konsollarının özel versiyonlarını sıklıkla yapıyor. Şirket daha önce Jordan markalı Xbox One X ve restoran zinciri Taco Bell’in “bong” sesini çıkaran bir Xbox One hazırlamıştı. Bunlara ek olarak, oyunlar için özel Xbox’ların da hazırlandığını hatırlatmakta fayda var.

microsoft xbox pizza

Pizza kokulu Xbox oyun kumandasının herkese hitap etmeyeceği kesin. Ancak bir pazarlama fikri olarak son derece ilgi çekici olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER