Teknoloji

Microsoft Windows 10 Mayıs 2019 Güncelleştirmesini test kullanıcılarına dağıttı

microsoft windows 10 kasım 2019 güncellemesi office

Microsoft Windows 10 Mayıs 2019 Güncellemesini sürüm ön izleme test kullanıcılarına dağıtmaya başladı. Windows 10’un gelecek sürümü olacak bu sürüm gelecek ay daha fazla kullanıcıya dağıtılmadan önce test edilmeye sunulmuş oldu. Microsoft, geçen yıl Ekim 2018 güncellemesinde görülen bazı dosya silme sorunları nedeniyle son dakika testleri konusunda daha dikkatli davranıyor.

18362.30 derleme numarasına sahip olan final sürümü Release Preview halkasında yer alan test kullanıcıları Windows Update üzerinden indirebiliyor. Bu sürüm gelecek ay Windows Update üzerinden tüm kullanıcılara dağıtılacak. Windows 10 Mayıs 2019 Güncelleştirmesi Windows 10 için yeni bir açık tema, Kaomoji desteği, Windows sandbox özelliği ve Windows arama ve Cortana işlevlerinin ayrılması gibi yenilikleri içeriyor.

Eğer Mayıs 2019 güncellemesini herkesten önce indirmek ve denemek isterseniz, Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Insider Programı adımlarını takip edin. Daha sonra Windows 10 için Sürüm Önizlemesi seçeneğini tercih edin. Bunu yaptıktan sonra Windows Update içinde güncellemeyi, gelecek ayın öncesinde göreceksiniz.

İLGİLİ HABERLER