Teknoloji

Microsoft Surface 2 ve Surface Pro 2 tanıtım etkinliği videosunu yayınladı

Microsoft dün New York şehrinde gerçekleştirdiği Surface etkinliğini canlı yayınlamadı. Ancak yabancı teknoloji sitelerinin gerçekleştirdiği canlı anlatımlar ve Teknoblog’da yayınladığımız haberler ile bu etkinliği takip etme imkanı bulmuş olmalısınız.

surface-2-etkinlik-240913

Tabii ki, hiçbir şey bir videonun yerini tutmuyor. Neyse ki, Microsoft da tıpkı Apple gibi etkinliğin bant kaydını fazla vakit kaybetmeden internet üzerinden yayınladı.

Tüm etkinliği kendi yapım ekibiyle çeken Microsoft hazırladığı bant kaydını Surface basın odası sayfası üzerinden yayınladı. Yaklaşık bir saatlik uzunluğa sahip olan videoda Microsoft’un Surface 2, Surface Pro ve yeni Surface aksesuarlarıyla ilgili olarak anlattıklarını bulabilirsiniz.

Microsoft’un kurumsal başkan yardımcısı ve Surface şefi Panos Panay tarafından gerçekleştirilen sunumda Windows 8.1 tabletleri ve ön yüklü uygulamalar gösterilirken Panay’ın hayatından da kesitler görme fırsatına sahip oluyoruz. Merak edenler aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek bu etkinlik videosuna ulaşabilir.

İlgili >> Surface Etkinlik Videosu

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER