Teknoloji

Online düzenlenecek Microsoft Build 2021 için tarihler belli oldu

Microsoft mistral

Microsoft etkinlikler web sitesini güncelleyerek Microsoft Build 2021 etkinliğini ne zaman düzenleyeceğini duyurmuş oldu. Her yıl düzenlenen konferans bu yıl 25-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik Microsoft’un diğer 2021 etkinlikleri gibi sanal olarak düzenlenecek.

Web sitesinde “Microsoft Build, geliştiricilerin, mimarların, start-up’ların ve öğrencilerin birlikte öğrendiği, bağlantı kurduğu ve kod yazdığı, bilgiyi paylaştığı ve becerilerini genişletirken yarın için yenilik yapmanın yeni yollarını keşfettikleri yerdir.” ifadesi yer alıyor.

Microsoft’un Build’e özel web sitesinde hâlâ Build 2020 ile ilgili içerikler ve bilgiler yer alıyor. Bu site henüz Build 2021 bilgileriyle güncellenmemiş.

Microsoft Build 2020 etkinliği de uzaktan düzenlenmişti. 48 saat süren etkinliğe katılım ücretsizdi. Tüm atölye çalışmaları ve konuşmalar canlı olarak yayımlandı. Build, öncelikle geliştiricilere hitap eden bir etkinlik ve Microsoft bu etkinliği Windows, Office, Edge ve diğer servislerinde yapmayı planladığı değişiklikleri duyurma fırsatı olarak değerlendiriyor. Geçen yılın konferansında şirket Fluid Framework, PowerToys Run başlatıcısı ve Project Reunion’ın da aralarında bulunduğu çeşitli yazılım ürünlerini duyurmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER