Teknoloji

Microsoft Band ve Health için ilk içerik güncellemeleri geldi

microsoft-band-301014-2

Microsoft’un Band adlı bilekliği ilk büyük içerik güncellemesini aldı. Güncelleme Microsoft Band’in en önemli işlevlerinden biri olarak gösterilen Kılavuzlu Antrenmanlar’a özel olarak odaklanıyor. Health uygulaması da bir parçası olacak şekilde güncellendi. Microsoft bu güncellemenin ileride çıkarılması planlanan güncellemelerin ilk parçası olduğunu söyledi. Gelecekteki güncellemelerle ilgili bilgiler de zamanı geldiğinde paylaşılacak.

Microsoft Band kullanıcılara, gerçekten de adından anlaşıldığı gibi, Kılavuzlu Antrenmanlar sunuyor. Band’i satın alanların en çok memnuniyet belirttiği özelliklerin başında bu geliyordu. Bu nedenle Microsoft’un ilk güncellemesinin Kılavuzlu Antrenmanlar özelliğine odaklanması çok da sürpriz olmadı. Microsoft 12 yeni antrenman ekledi.

Eklenen bir düzine yeni antrenmana ek olarak Microsoft, her birinin uzunluğu iki ila üç hafta arasında değişen dört yeni antrenmanın bulunduğunu kaydetti. İp veya ağırlık gibi nesnelerin eklenmesiyle bu antrenmanlara daha fazla fitness meraklısının ilgi duyması da muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER