Teknoloji

Microsoft Band 3’e ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar sızdı

microsoft band 3

microsoft band 3Microsoft geçtiğimiz günlerde giyilebilir ürünü Band 2’nin satışlarını sona erdirmişti. Ayrıca giyilebilir ürünle ilgilenen ekibi de dağıtmıştı. Ancak bu durum şirketin Microsoft Band 3 adlı yeni bir ürün çıkarma planlarına girişmediği anlamına gelmiyor. Sızan son fotoğraflardan bu anlaşılıyor.

Windows Central sitesinin forumunda bir kullanıcı tarafından yayınlanan fotoğraflar Microsoft’un Band 3 cihazına ait prototipi olduğu iddia edilen bir akıllı saati içeriyor. Yayınlayan kullanıcının iddiasına göre bu cihaz suya dayanıklı, kan basıncını ölçüyor ve RFID desteği de barındırıyor.

Yayınlanan fotoğraflarda, Band’in tasarımının az da olsa değiştirildiğini, özellikçe yeni bir kopça tasarımının getirildiği görülüyor. Bunun dışında genel tasarım Band 3 ile aynı. Microsoft’un Band 3 bilekliğinin aynı zamanda yüzme kutucuğu barındırdığı da fotoğraflardan görülüyor. Böylelikle yüzme aktiviteleri de takip edilecek. Bunun yanı sıra kan basıncı istatistikleri de tutulacak.

microsoft band 3Microsoft Band 3 bileklikten neden vazgeçildiği tam olarak bilinmiyor. Her ne kadar şirket giyilebilir ürünü bırakmış olsa da, bu kısa ömürlü fitness macerasına katılmayı tercih eden mevcut Band müşterileri için ürün desteği sunmaya devam edecek.

İLGİLİ HABERLER