Eylül ayında ürün lansmanı gerçekleştirecek üreticiler arasında HTC'yi de ekliyoruz. Tayvanlı şirket 19 Eylül Çarşamba günü TSİ 18:00'de New York şehrinde düzenleyeceği bir etkinliğin davetiyelerini gönderdi. Davetiyeden pek fazla ipucu
Windows Phone 8'e ait SDK temmuz ayı içerisinde internete sızdığı zaman, Windows Phone 8'in yedekleme seçeneklerine ilişkin bazı bilgiler edinmek mümkün olmuştu. Ancak, şu zamana kadar bu seçeneklerin nasıl çalışacağına
Nokia'nın yarın resmen duyuracağın tahmin ettiğimiz yepyeni Windows Phone 8 cihazları Lumia 820 ve 920 ile ilgili sızıntıların miktarı bir hayli artmış durumda. Lumia 920'nin kablosuz şarj desteğine sahip olacağı
Microsoft Windows Phone 8 cihazlarında yönetim ve eş zamanlama işlevini görecek yeni uygulamalar tanıtmaya hazırlanıyor. Microsoft'un Windows Phone planlarından haberdar olan kaynakların The Verge sitesine uçurdukları habera göre şirket Windows
Nokia'nın yarından sonra Microsoft ile düzenleyeceği ortak bir etkinlikle tanıtacağı yeni Windows Phone 8 telefonlarından bir tanesi Lumia 920 olacak. Bu telefonla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
HTC'nin yakında çıkacağı söylenen Windows Phone 8 cihazı "Accord" ile ilgili ilk detaylar geçen haftasonuna girilmeden önce ortaya çıkmıştı. Bu detayları ortaya çıkaran XDA-Developers forumunun "Football" rumuzlu üyesi yeni detayları
Windows Phone 8 işletim sisteminin 29 Ekim tarihinde yayınlanacağı söylentisinin yayınlanmasıyla birlikte bu işletim sistemiyle yüklü gelecek cihazlara dair dedikodu değirmeni de daha hızlı dönmeye başladı. The Verge tarafından verilen
HTC'nin bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı üç Windows Phone 8 cihazından biri olan HTC Accord'a ait bir fotoğraf internete sızdı. XDA-Developers üyesi Football tarafından Twitter üstünden yayınlanan fotoğraftaki cihazın gerçekliği
Nokia'nın önümüzdeki hafta tanıtacağı iddia edilen Windows Phone 8 cihazlarıyla ilgili daha fazla detay su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak telefonların adlarının Lumia 920 ve Lumia 820 olacağı bilgisi
Ekim sonunda çıkması beklenen Windows Phone 8 ile birlikte birçok yeniliğin sunulacağını biliyoruz. Bunlardan bir tanesini de şimdiye kadar pek fazla dikkat çekmemiş olan "Çocuk Köşesi" oluşturuyor. The Verge tarafından