Teknoloji

HTC’nin Windows Phone 8 cihazlarında Beats Audio ses desteği bulunacak

Windows Phone 8 işletim sisteminin 29 Ekim tarihinde yayınlanacağı söylentisinin yayınlanmasıyla birlikte bu işletim sistemiyle yüklü gelecek cihazlara dair dedikodu değirmeni de daha hızlı dönmeye başladı. The Verge tarafından verilen habere göre HTC’nin Windows Phone 8 cihazları da Beats Audio desteğiyle birlikte sunulacak.

htc-one-x-inceleme-00012

HTC’nin de Windows Phone 8’in çıkışıyla birlikte bununla çalışan cihazlarını piyasaya çıkarması bekleniyor. Şirket henüz Samsung gibi yeni bir cihaz duyurmuş veya Nokia gibi yeni cihazlarını ne zaman tanıtacağının tarihini vermiş değil. Yine de, Accord kod adıyla anılan bir cihazın söylentileri ortalıkta dolaşmaya başladı. Accord’un Zenith ve Rio kod adlı iki cihazla birlikte eylül ayının üçüncü haftasında tanıtması bekleniyor. HTC’nin bu üç cihazında Beats Audio desteğine yer vereceği söyleniyor.

The Verge, HTC’nin Windows Phone planlarından haberda olan kaynaklarına dayandırarak Accord cihazında Beats Audio desteğinin yer alacağını iddia etti. Accord’da özel bir Beats Audio Windows Phone uygulaması bulunacak, bu uygulama kullanıcıların telefonlarının ses çıkışlarını kontrol etmesine izin verecek. HTC bu ses desteğini sadece Accord için değil, Zenith ve Rio için de sunacak. Zaten Zenith’in HTC’nin gözde Windows Phone 8 cihazı olacağı söyleniyordu. Accord’un Beats Audio desteğine sahip olduğu bir ortamda Zenith’in dışarıda kalması beklenemezdi.

İlgili >> The Verge

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER