Teknoloji

HTC’nin beklenen Windows Phone 8 cihazı Accord’a ait olduğu öne sürülen çizim sızdı

HTC’nin yakında çıkacağı söylenen Windows Phone 8 cihazı “Accord” ile ilgili ilk detaylar geçen haftasonuna girilmeden önce ortaya çıkmıştı. Bu detayları ortaya çıkaran XDA-Developers forumunun “Football” rumuzlu üyesi yeni detayları paylaştı. Paylaşılan çizimde cihazın güç, ses, kamera tuşları, 3.5 mm’lik kulaklık jakı, USB bağlantısı gibi elemanlarının yerleri dikkat çekiyor.

Grafiğe bakılırsa HTC Accord’un fiziksel tuşları ve diğer arabirim elemanları daha önceki HTC cihazlarından alıştığımız yerlerde olacak. Güç butonu üstte sağda, 3.5 mm.’lik kulaklık jakıysa solda olacak. Ses tuşlarıysa sağ kenarda üste doğru konumlandırılacak. microUSB portuysa cihazın altında yer alacak. Ahizenin hemen üstünde yakınlık sensörü yer alırken, yine bu birimin sağında bildirim LED’i bulunacak. Bu arada bir başka sızıntıya göre HTC Accord’un arkasında Beats Audio logosu da bulunacak, dolayısıyla bu telefon Beats Audio desteğine sahip olacak.

Windows Phone 8 cihazlarının duyuruları arka arkaya gelmeye başlayacak gibi görünüyor. İlk olarak Samsung’un ATIV S akıllı telefonunu geçen haftanın ortasında görme şansına eriştik. Nokia’nın da önümüzdeki çarşamba günü “Arrow” ve “Phi” kod adı yepyeni cihazlarını tanıtması bekleniyor. Tahmin ediyoruz ki, HTC’nin de yeni Windows Phone cihazlarını tanıtması fazla zaman almayacaktır.

İlgili >> Twitter (Football), WMPowerUser

İLGİLİ HABERLER