Nokia'nın Türkiye'yi de kapsayan Windows Phone 8 telefon hamlesinde ilk adım Lumia 920 oldu. Eylül ayında gerçekleşen dünya çapındaki lansmanda ön plana çıkan Lumia 920 Türkiye'de de piyasaya çıkan ilk
Nokia geçtiğimiz aralık ayında ABD ve Kanada'da yaşayan Lumia 820 ve Lumia 920 için Windows Phone 8 Portico güncellemesinin dağıtımına başladığını duyurmuştu. Dünyanın geri kalanında yaşayan Lumia 820 ve 920
Asus gelecekte Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon üretme konusundaki planlarını ortaya çıkardı. Şirketin mobil iletişim ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı Benson Lin, The Wall Street Journal'a verdiği röpörtajda şirketin Windows
LG'nin Güney Kore'deki yerel iş ortaklarından biri şirketin sır olarak nitelendirebileceğimiz bazı tahminlerini açık etti. Korea Times yayın organı tarafından verilen habere göre Güney Koreli üretici 2013 yılında 75 milyon
Microsoft'un 360 derece panoramik fotoğraflar çekmeye olanak sağlayan Photosynth uygulaması Windows Phone 7.5 cihazları için Windows Phone Mağaza'da mevcuttu. Ancak Windows Phone 8'in yayınlanmasıyla birlikte çıkan bu işletim sistemli cihazların
Geçtiğimiz hafta 2012'nin dördüncü çeyreğine ait ön sonuçları açıklayan Nokia, beklenenden daha iyi bir performans sergileyerek herkesi şaşırtmıştı. Sıkıntılı dönemlerden geçen şirket, sonuçları açıklarken Lumia serisi akıllı telefonlarının satış rakamlarından
Akıllı telefonlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar birbirine giderek daha fazla yakınsıyor, ancak bunun bazen istenmeyen durumlara yol açtığı görülüyor. Windows RT'nin jailbreak edilmesi ve masaüstü uygulamaların da bu işletim sistemiyle çalışan
2012'nin dördüncü çeyreğine ait mali sonuçlarla ilgili olarak yatırımcılarına bazı ön bilgiler veren Nokia, Cihazlar ve Servisler biriminin bu dönemde beklenenden daha iyi sonuçlara imza attığını belirtti. Birimin bu performansı
Birkaç aydır belirli aralıklarla sızıntılarını gördüğümüz Huawei Ascend W1 nihayet geldi. Çinli üreticinin ilk Windows Phone 8 cihazı olan Ascend W1'de 4 inç WVGA ekran yer alıyor. Cihazın içinde 1.2
Dün akşamın geç saatlerinde yurt dışındaki teknoloji bloglarına Windows Phone telefonlarında yüklü olan Internet Explorer ile Google Haritalar'ın web sürümüne erişilmediği, kullanıcıların doğrudan Google mobil ana sayfasına yönlendirildiği şeklinde bir