Microsoft Windows 8.1 Güncelleme paketiyle birlikte Internet Explorer 11 için de bir güncelleme getiriyor. Ayrıca Windows Phone 8.1 için de Internet Explorer 11'in yeni bir versiyonu sunulacak. IE11'de dikkat çeken
Microsoft Windows Phone 8.1 güncellemesini geliştiricilere nisan ayı içinde sunmayı planlıyor. Yazılım üreticisi güncellemenin çeşitli yeniliklerini Build konferansının açılışında paylaşmış, ancak bu yeni sürümün geliştiricilere ne zaman dağıtılacağını açıklamamıştı. Neowin
Microsoft Windows Phone 8.1 güncellemesinin detaylarını dün akşam Build 2014 etkinliğinin açılış toplantısında aktardı. Nokia da fazla vakit kaybetmeden mevcut Lumia cihazlarına bu güncellemeyi yaz aylarında sunacağını açıkladı. Windows Phone
Microsoft ekran boyutu 9 inç'ten küçük olan telefon ve tabletler için Windows'u ücretsiz hâle getireceğini açıkladı. Şirket bu yolla işletim sisteminin pazar payını artırmayı hedefliyor. Microsoft'un Windows Phone ve Windows
Windows Phone 8.1'i resmi olarak tanıtan Microsoft, bu sürüm için yenilenmiş Skype uygulamasını da görücüye çıkardı. Windows Phone 8.1 için Skype uygulamasında kullanıcılar sesli aramaları video aramalarına çevirebilecek. Ayrıca sanal
Nokia'nın Microsoft'un Build geliştirici etkinliğinde tanıttığı diğer Windows Phone 8.1 cihazları Lumia 630 ve Lumia 635 oldu. Lumia 635, Nokia'nın söylediğine göre yüksek hızda 4G LTE veri bağlantı desteği sunacak.
Nokia Build 2014 etkinliği kapsamında Lumia 930 akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Cihazın duyurusu Stephen Elop tarafından yapıldı. Nokia Lumia 930 geçtiğimiz ay ABD'de piyasaya sürülen Lumia Icon cihazına görünüş itibarıyla
Microsoft Windows Phone 8.1'in mevcut Windows Phone 8 cihaz sahiplerine önümüzdeki birkaç ay içinde sunulacağını açıkladı. Windows Phone 8.1 güncellemesini ne zaman alacağınız cihaz üreticisine veya mobil operatöre bağlı olacak.
Microsoft yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1'in tanıtımını her yıl düzenlediği Build etkinliğinde gerçekleştirdi. Ekim 2012'de dağıtıma çıkan ve barındırdığı Türkçe desteği sayesinde Türkiye'de Windows telefonlarının satışının önünü
Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi sürümü Windows Phone 8.1 ile ilgili yenilikler bugün San Francisco'da başlayan Build 2014 etkinliğinde duyuruldu. En fazla dikkat çeken yenilik ise kişisel asistan Cortana oldu.